Storitve

Domov / Storitve

Naše storitve

Že več kot 25 let izvajamo storitve za svoje naročnike s ciljem doseganja poslovnih koristi zanje in za njihove stranke.

Uporabnost, enostavnost in ažurnost rešitev so naša osnovna vodila. Storitve izvajamo predvsem v okviru projektov, kjer lahko poleg poslovnega in informacijskega znanja ponudimo tudi ustrezno programsko in strojno opremo.

Image

Opis storitev

Razvoj

Pri razvoju in implementaciji informacijskih sistemov uporabljamo svetovno uveljavljene metodologije in trende, s katerimi zadostimo najzahtevnejšim normam glede kakovosti, našim naročnikom pa nudimo uporabno, zanesljivo in učinkovito rešitev.

Pošlji povpraševanje

Izvajamo storitve poslovne in sistemske analize, načrtovanja, implementacije in integracije informacijskih sistemov. V okviru informacijskega inženiringa smo vodili in izvedli številne projekte razvoja aplikacij in podatkovnih baz, migracije podatkov, postavitve poslovno informacijske arhitekture, standardov razvoja in vzdrževanja informacijskih rešitev.

Pri izvedbi večjih projektov sodelujemo z domačimi in tujimi poslovnimi partnerji ter tako naročnikom omogočamo čim bolj kakovostno celovito storitev.
Image

Svetovanje

Naše svetovalne storitve obsegajo svetovanje s področja informacijske tehnologije, poslovnih procesov in projektnega vodenja.

Pošlji povpraševanje

Na naših dosedanjih projektih, ki smo jih izvedli smo pridobili veliko dragocenih izkušenj s področja informacijske tehnologije in informatizacije poslovnih procesov, zato vam nudimo storitve svetovanja s področja analize, načrtovanja in optimizacije poslovnih procesov in podatkov. Svetovanje izvajamo na strateškem, taktičnem in operativnem nivoju. Izvajamo pa tudi mentorstva.

Izdelali smo že več študij izvedljivosti in upravičenosti informacijskih projektov, evalvacij projektov ter programov strateškega načrtovanja.
Image

Projektno vodenje

Za večje, kompleksnejše projekte s področja informacijske tehnologije nudimo storitve vodenja projekta za naročnika ter organizacijo in vodenje projektne pisarne. Sodelujemo tudi pri izbiri ustrezne informacijske podpore projektnemu delu. Naše dolgoletne izkušnje pri vodenju velikih kompleksnih projektov so zagotovilo za uspešno izvedbo projektov.

Pošlji povpraševanje

Naša glavna prednost je obvladovanje sistemske integracije na osnovi naših znanj in izkušenj pri vodenju zahtevnih nacionalnih in mednarodnih projektov.

Že več kot deset let smo aktivni člani največjega neprofitnega globalnega združenja Project Management Institute (PMI), katerega podružnico gostimo v naših prostorih in zagotavljamo aktivno strokovno podporo pri delu podružnice kot tudi mentorstvu novim članom.
Image

Izobraževanje

Izvajamo splošne delavnice o projektnem vodenju po priznanih svetovnih metodologijah ter tudi napredne delavnice s poudarkom na posameznih področjih in procesih projektnega vodenja.

Pošlji povpraševanje

Delavnice so lahko tudi povsem prilagojene specifikam projektov naših naročnikov. Poleg tega izvajamo tehnološka informacijska usposabljanja in izobraževanja za razvoj aplikacij in podatkovne baze.
Image