Produkti

Domov / Produkti

Naši produkti

Našim naročnikom nudimo celovito storitev, ki vključuje programsko opremo, svetovanje, uvedbo in pomoč pri uporabi informacijskih rešitev.

Zagotavljamo programske rešitve, ki so se izkazale kot izjemo učinkovite pri reševanju ključnih poslovnih izzivov. Naši rešitve so namenjeni predvsem podpori poslovnim procesom, projektnemu delu in obvladovanju odnosov s strankami ter upravljanju dokumentov.

Image

Produkti

HIPP

    Osredotočamo se na:
  • Poslovne partnerje podjetja
  • Poslovne odnose s partnerji (povpraševanja, ponudbe, pogodbe...)
  • Produkte in storitve podjetja
  • Projekte podjetja (interne in eksterne)
  • Integracije z ostalimi IT rešitvami/sistemi

Preberi več Pošlji povpraševanje

Image

HIPS

HIPS je edini sistem, ki celovito in na enem mestu obravnava vse podatke vezane na nepremičnino, poslovnega partnerja ter ustrezen pravni dokument. Sistem je v celoti povezan in usklajen z vsemi uradnimi evidencami (zemljiška knjiga, GURS, kataster)

Preberi več Pošlji povpraševanje

Image

CRM + BPM

Informacijska rešitev CURSOR CRM+BPM združuje več kot 30 let izkušenj s področja obvladovanja odnosov s strankami skozi poslovne procese. Zasnovana je tako, da omogoča popolno prilagoditev zahtevam naročnika, brez posegov v osnovno programsko kodo.

Preberi več Pošlji povpraševanje

Image

ECM + BPM

Informacijska rešitev windream ECM je namenjena upravljanju z digitalnimi vsebinami in podpori poslovnim procesom. V sodelovanju z nemškim partnerjem windream GmbH predstavljamo rešitev, ki jo je mogoče popolnoma prilagoditi zahtevam naročnika.

Preberi več Pošlji povpraševanje

Image