december 10, 2015

O PODJETJU

O podjetju

Smo projektno orientirano IT podjetje, ki se ukvarja s prenovo in informatizacijo poslovnih procesov, projektnim vodenjem ter svetovanjem, načrtovanjem, uvajanjem in integracijo informacijskih sistemov.

 

Na trgu smo prisotni od leta 1991 in vseskozi izkazujemo pozitivne rezultate poslovanja. V času našega delovanja smo razvili široko poslovno partnersko mrežo s podjetji in posamezniki doma ter v tujini.Od leta 2011 zagotavljamo sedež, prostore ter vso potrebno strokovno in administrativno podporo ter opremo za delovanje Združenja PMI Slovenija, ki je lokalna podružnica PMI – Project Management Institute, največjega svetovnega združenja za projektno vodenje. Aktivni smo tudi v drugih interesnih združenjih s področja informatike in poslovnih dejavnosti (SDMI, PIES, DSI ipd.)

 

NOEMA EXPERT TEAM

 

Leta 2014 smo ustanovili skupino neodvisnih izkušenih strokovnjakov, ki so strnili svoje izkušnje in znanja v skupini Noema Expert Team, katere glavni cilj je povečati uspešnost projektov na osnovi:

  • široke palete izkušenj in znanj upravljanja projektov
  • uporabe preizkušenih preteklih rešitev, izdelkov in vzorcev
  • zmanjševanja tveganj izvedbe za naročnika
  • zniževanja stroškov izvedbe projektov
  • zagotavljanja kakovosti 
  • spoštovanja etničnih in poslovnih dobrih praks

V skupini sodelujejo izkušeni projektni vodje in poslovni svetovalci oz. analitiki, ki že več kot dve desetletji delujejo na nacionalnih in mednarodnih projektih, kjer so izzivi največji, tako na organizacijskem kot tudi tehnološkem področju. Vodili ali sodelovali smo na več kot 150 večjih ter množici manjših projektov.

 

REFERENCE

Tekom našega delovanja smo vodili in izvedli veliko uspešnih projektov. Naše ključne reference navajamo po vrstah storitev, ki jih nudimo. Zavedamo se, da so naše zadovoljne stranke ključ in pot do uspeha!

 

PARTNERJI

Naši projekti običajno potekajo v sodelovanju s partnerji, s katerimi smo navezali tesne stike.

CRM programska oprema za upravljanje odnosov s strankami in poslovnih procesov

Enterprise Content Management (ECM) programska oprema za upravljanje z digitalnimi vsebinami

Smo IBM partner za projektno vodenje in svetovanje ter izvedbo projektov s področja poslovne analitike in upravljanja informacij.

Rešitev za projektno vodenje.

Spletni portal v zdravstvu.