25 let Noeme Cooperating

Letos praznujemo 25 let delovanja našega podjetja, ki je bilo ustanovljeno 17.9.1991. V vseh teh letih smo pridobili veliko poslovnih poznanstev in prijateljstev ter sodelovali z mnogimi uspešnimi podjetji. Brez vas, poslovnih partnerjev in sodelavcev na projektih, nam ne bi uspelo, zato se vam želimo ob tej priložnosti iskreno zahvaliti.

Osnovno vodilo našega delovanja je zagotoviti naročnikom kakovostne rešitve in storitve, ki podpirajo njihove poslovne procese na učinkovit in sodoben način. Naše največje poslovne vrednote so kakovost, inovativnost, zanesljivost in odgovornost. Spremembe in razvoj so naš stalni spremljevalec, ki nas ohranjajo polne energije, pri tem pa želimo v poslovnih stikih ohraniti človeškost. Poslovno okolje v katerem živimo in delamo je tako kot si ga ustvarimo in za nas ste vi kot posameznik tisti osnovni člen, ki nam nudi uspešno poslovanje in delo na projektih.

Ob tej okrogli – četrt stoletni obletnici smo posodobili našo zunanjo podobo in jo prilagodili novim trendom ter preglednosti na vseh informacijskih napravah, ki jih danes uporabljamo.

Prenovili smo tudi logotip podjetja, ki ima simboličen pomen in ponazarja sodelovanje k skupnemu cilju, saj je ravno uspešno in odkrito sodelovanje ključni faktor uspeha na zahtevnih projektih in pri poslovnih izzivih.

 

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo nadaljnjega sodelovanja z vami

V imenu ekipe Noeme Cooperating

Špela Urh Popovič, direktorica